tisdag 7 juni 2016

Aktierävens #BörsElvanAvanza har plockat upp trenden med att komponera ett fotbollslag baserat på aktier. #BörsElvan. En perfekt aktivitet för räven när han är nedsjunken i solstolen. En laguttagning på den här nivån måste motiveras på en presskonferens och så här låter managerns resonemang:

Ung, men ändå rutinerad är en lyckad kombination för en målvakt. Kan han dessutom läsa av motståndarnas intentioner och vara en hejare på att kommunicera, då har vi en given keeper. Välkommen Facebook!

Vi vill spela offensivt och väljer självklart därför en trebackslinje. Till vänster placerar vi en tydlig försvarsväktare och markeringsspelare i form av Securitas. Till höger ett offensivt och beprövat försvarslås i form av Assa. Mellan dessa en ung nykomling från de lägre ligorna. Snabb och kan därför med lätthet följa sin motståndare, men också med ständigt nya offensiva projekt att bygga på. Kör hårt Magnolia.

På mittfältet spelar vi Probi till vänster. Kan med sina snabba ryck lätt utmana sin motståndare.     

Till höger, det lite mer konservativa valet av Kinnevik. Samtidigt en spelare man aldrig riktigt vet var man har? Det gäller dock även för motståndaren!

Att dominera innermittfältet är viktigt. NetEnt gör sällan en dålig match och utvecklas fortlöpande. Bidrar till att andra spelare(bolag) växer, samtidigt som motspelarna oftast blir till förlorare. Tomra som till vardags återfinns i de norska ligorna är en unik spelare med stor framtida potential. Kan avgöra vilken match som helst. Slutligen Skistar som får ses som en utpräglad balansspelare. Löpstark och pendlar mellan anfall och försvar. Typ lagets Ingesson eller Mild.

Över till våra tre forwards.

EVO är en utpräglad boxspelare. Kanske för utpräglad. Till EM vill vi se EVO göra ett riktigt utbrott (gärna över 323 kr).

Vitrolife är lagets Zlatan. Somliga anser han för dyr, andra att han har det bästa bakom sig. Själv ger han ifrån sig ännu en strålande och leende kvartalsrapport och fortsätter leverera.

Slutligen NVIDA. En stor, men snabbfotad forward från de stora ligorna i USA. Bra resulatform, men ändå på uppåtgående. En striker att lita till.


Vad säger pressen? Kommentarer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar