torsdag 18 september 2014

H&M hissas och IJ dissas

Flera analytiker har på senare tid höjt riktkurserna för H&M, men några har sänkt vad gäller Intrum Justitia (Läs mer på Placera). Vad de säger är dock en sak. Vad vi är intresserade av är vad de gör. När det gäller IJ har vi dock kunnat notera en försäljning av vissa fonder under augusti och de ändrade riktkurserna fick en direkt påverkan på kursen. Än befinner sig kursen dock ovan vår exitnivå.

Deutsche Bank höjer riktkursen för H&M till 325 kronor från tidigare 310 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av en asnalys.

SEB Equities höjer riktkursen för klädbolaget H&M till 340 kronor från tidigare 320 kronor. Rekommendationen köp upprepas. 

 SEB Equities sänker sin rekommendation för Intrum Justitia till sälj från tidigare behåll. Riktkursen på 210 kronor upprepas.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Intrum Justitia till behåll från tidigare köp, med motiveringen att aktien är fullvärderad. Riktkursen på 225 kronor upp

Även Tethys Oil har fått positiva signaler. "Remium höjer riktkursen för oljebolaget Tethys Oil med 20 kronor till 118 kronor med upprepad köprekommendation. Det framgår av en dagsaktuell analys.
Analyshuset understryker att aktien är underanalyserad och att aktiemarknaden underskattar oljebolagets förmåga att skapa lönsamhet samt att den politiska risken i sultanatet Oman, där Tethys är verksamt, är överskattad."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst