lördag 13 februari 2021

Q4:or trillar in och vi fixar till Tillväxtportföljen

Bättre översikt i vår Tillväxtportfölj

I veckan gladdes vi särskilt åt G5, Mips, Thule och Leo Vegas (TP). Medan Millicom (utdelningsportföljen) tänker ligga lågt med pengar till oss ägare även i år, även om de öppnade för återköp under andra halvan 2021.

Nyare och bättre brukar det heta när Colgate bytt färg på tandkrämstuben. Q4:orna trillar alltså in med full kraft och som vanligt är det svårt för en knegare att hänga med att analysera. Vi gör vårt bästa för att uppdatera våra case och har nu samtidigt även börjat snygga till layouten i portföljen.

För den som vill följa Rävens tankar finns nu alltså en bättre och fylligare översikt för aktieinnehav, riktkurs på fem års sikt, köpzon och eventuell kommentar i portföljfliken. De senare inbäddade i en graf från analystillfället. Hittills har fem aktier fått den nya layouten - Assa, Biogaia, CTT Systems, Eolus Vind och Embracer.

Nya uppdateringar kommer så fort vi får tid och Q4:an finns inlagd i Hitta Kursvinnare. Följ @Aktieraven på Twitter för info om nya analyser och grafer.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst