lördag 9 december 2023

Mer grejer i väskan. Fastighetsbolag och AI-bolag

S&P500 på ATH och Nasdaq i utbrott från kopp lyfter Nisserallyt mot högre höjder. Vi fortsätter ta rygg och lyfter in två nya aktier i Supertrendportföljen. Ett svenskt och ett på Nasdaq.


Vi har under flera veckor sneglat mot fastighetsbolagen, men samtidigt hoppats på en rekyl eller kanske snarare en paus och en bas. Wallenstam lämnade i veckan sin andra tre veckors tight och vi slog till på ett första köp medan vi väntade på ännu en covid-spruta. Vill ju hellre läsa aktiecharts än ligga nedbäddad under julledigheten. Vi kanske inte tajmade riktigt den typ av köppunkt vi önskar, men shit happens. Vi möter också en hel del utbudsöverskott runt 55 kr, men en handle där och sen ett utbrott vore riktigt nice. Det är förstås att gå händelserna i förväg och vi kan förstås också gå åt andra hållet om börstrenden vänder. Viktigt att våra medelvärden 10/20 håller. 


Desto mer flyt hade vi i köpet av ARM. Vi (chansade?) och köpte tidigt i en handle och en kurs nära 10 dagars EMA. I fredags fick vi ett utbrott och ARM avancerade till drygt 67 dollar.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst