fredag 13 februari 2015

Nytt innehav: Högt spel i Net Entertainment

Ett bolag som troligen kvalar in på topp-tio vad gäller tillväxtbolag på OMX är Net Entertainment. Leverantör av spelplattformar (eller vad nu den rätta termen är) till online spelbolagen. Tillväxthistoriken är stark och precis vad vi letar efter enligt vår strategi. Tyvärr har det varit svårt att på senare tid hitta en bra teknisk formation för entré i aktien.

Inför gårdagens rapport hade det dock skapats en box formation. Kanske inte den mest beprövade, men ändå bra tillfälle. På rapporten, som får betecknas som stabil och där positiva återköp lanserades, bröt också inledningsvis NetEnt uppåt ur formationen och träffade köppunkten på 278 kr. Aktien vände sedan ner och vi gjorde entré på rekylen till 264 kr. Idag har dock aktien fortsatt ner och var ett tag så lågt som 245,50 kr, men har sedan vänt upp och betalas just nu omkring 256 kr.

Fundamentalt är det svårt att se någon orsak till nedgången, utan det kan handla om hemtagningar från några som rapportspekulerat och hoppats på andra siffror eller någon fond som strukturerar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst