torsdag 16 februari 2017

Vad förväntar vi oss av Nordnet Live?

Lyckades knipa en liveplats på Nordnet Live idag. Förutom lite intressanta diskussioner med finansfolk, finns det något särskilt vi kan förvänta oss av kvällen?

På eftermiddagen diskuteras bland annat vilka som blir de stora frågorna på börsen 2017? Det är ju alltid spännande att höra insatta diskutera. Ofta blir det ju dock så att de avgörande frågorna är de som ingen riktigt tagit höjd för.

På detta följer vice riksbankschef Cecilia Skingsley. Eftersom Riksbankens agerande har stor påverkan, så lyssnar vi noga till deras ekonomibedömning.

På lite samma tema kan det vara intressant att höra hur Jan Molin ser på "Sverige utan frihandel? Sitter man sedan kvar kan man lyssna till raplegenden Petter, hans story och livet som entreprenör. Lutar åt att jag gör det ...

Är vi sedan kvar till avslutningen så har vi förstås bloggarna Kavastu och Framtidsfeministen och strax före dessa Christer Gardell följt av Carolina Neurath.  Här kan man tycka att det hade varit kul med lite fler "oberoende" deltagare även lite tidigare under kvällen? Gillar för övrigt att Framtidsfeministen hyfsat konkret beskriver  sin investeringsprocess (se bild).

Upptäcker vi något oväntat blir det kanske en eller annan tweet ...


Framtidsfeministens investeringsprocess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst