torsdag 19 januari 2017

HiQ, Invisio, KnowIT, Magnolia Bostad & NGS

Vi fortsätter vår portföljgranskning med fyra nya bolag...
 
HiQ
Tog en paus och rekylerade efter den snabba uppgången i oktober. Här nu åter hittat tillbaka till sin uppåtgående trend och skapade köptillfälle i form av en cup with handle. Dessutom högutdelare. 
 

Invisio Communication
Det har inte lossnat för Invisio sedan vi gjorde entré i aktien, trots fina försäljningssiffror i Q3:an. Visserligen hängde inte vinsten med i samma utsträckning. Nu börjar vi ana en cup-with-handle även här. Om den infrias kanske vi kan se fram mot högre nivåer?

 
 
KnowIT
Ett spel i samma bransch som HiQ och även här hägrar en bra utdelning. Förhoppningsvis avslutar aktien snart konsolideringen kring sin senaste bas.
 

 
 
Magnolia Bostad
Försäljning och vinster kommer ofta lite ojämnt i ett bolag som Magnolia, men bostadsmarknaden är ju definitivt het och företaget utökar kontinuerligt sin projektportfölj. Dessvärre verkar man delvis drabbats av samma räntefrossa som fastighetsbolagen. Kan kommande rapport och planerad notering på Nasdaq råda bot på detta?
 

 

NGS Group
SKL tror sig ha en plan för att sätta stopp för hyrpersonal inom sjukvården. Tyvärr verkar den inte inbegripa bra arbetsmiljö och god löneutveckling, varför utrymmet för NGS fortsatt bör vara gott. Kan kommande Q4 lyfta aktien mot 200 kr?
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar