söndag 15 januari 2017

Vi granskar portföljen inför 2017

Vi stämmer av läget i portföljen inför börsåret. Vilka förväntar vi oss mer av och vilka hänger löst? Då vi illustrerar med grafer, väljer vi att dela upp kollen på flera inlägg för att hålla nere längden. Vi kör i alfabetisk ordning ...
 
Betsson
Betsson har ju varit portföljens sorgebarn under 2016. Vi har också tidigare konstaterat att detta kunnat undvikas om vi följt våra säljregler. Nu har aktien konsoliderat i kanalen 80-95kr sedan i somras. Vollan har minskat betydligt, vilket vi bland annat ser på hur bollingerbandet dragit ihop sig. Vi borde nu stå inför ett utbrott. Frågan är åt vilket håll? Troligen kommer avgörandet i Q4-rapporten.
 

BillerudKorsnäs

Även om pappersbranschen är mycket mer innovationsrik än vad man kan tro, så var köpet av BK mer ett turnaroundcase. Vi hade noterat ett par starkare kvartal och en förbättrad konjunktur. 2016 hindrades dock bland annat av krångel i maskinparken. Vi hänger dock kvar och hoppas på 2017. Vi kan samtidigt notera att Carnegie småbolag intresserat sig och är positiva till bolaget i senaste månadsrapporten.

 
 
DORO
Ännu ett bolag som mötts av hinder 2016, bland annat vinstvarning på grund av ett överklagat och därav försenat ramavtal och sedermera även VD byte. Kan man under 2017 hitta tillbaka till tillväxtspåret bör potentialen vara god? Här ligger vi sedan länge med en halvposition. Går det åt rätt håll bör vi förmodligen öka?


Evolution Gaming
Ett bolag som fortsätter leverera, men som likt de flesta i bettingbranschen fått obefintligt med kred under 2016. Är det dags för revansch 2017? Året har i alla fall startat positivt genom att Evo med god volym äntligen brutit den fallande triangeln.Förutom aktuella bolag har vi naturligtvis nya kandidater på bevakning. Just nu befinner sig några av dessa i närheten av köp. Kanske nappar det snart? Vad tror du själv mest på inför 2017?

2 kommentarer:

 1. +$3,624 profit last week!

  Receive 5 Star verified winning picks on MLB, NHL, NBA & NFL + Anti-Vegas Smart Money Signals!!!

  SvaraRadera
 2. There is shocking news in the sports betting industry.

  It has been said that every bettor needs to see this,

  Watch this or stop betting on sports...

  Sports Cash System - Sports Betting Robot

  SvaraRadera