tisdag 7 juni 2022

Vecka 22. Dedicare och OX2

Vi har en levande follow-thru, vilket kan medge oss att doppa tårna i börsvattnet. Efter årets inledande härdsmälta är det dock svårt att finna rätt typ av formationer bland företagens kursgrafer i våra bevakningslistor. Listor som vi för övrigt inte hunnit uppdatera ännu för den nya månaden. Det finns ju även annat att göra i juni - måla till exempel.

Dedicare ligger över sina medelvärden och har en rätt okej kopp med handtag. Har i dagsläget sprungit iväg lite väl mycket från köppunkten, särskilt om vi föredrar att sätta den till stängningen för föregående toppveckor. För vår del äger vi ju också redan Dedicare i utdelningsportföljen. Finns förstås inget som hindrar att den även tar plats i tillväxtportföljen, men som marknaden är idag passar vi att dubblera. 


Sol, vind och en kopp finner vi i OX2. Så mycket mer känner vi tyvärr inte till om bolaget, så tills vi tagits reda på mer blir det pass även här. Vi noterar även att aktiens utbrott inte ser lika starkt ut i dagsgrafen och ännu inte lyckats stänga över tidigare ATH.


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst