söndag 26 april 2015

Ännu ett läge i NGS Group!


Fyra av fem landsting anser att det kommer att bli större problem med bemanningen än vad det var förra sommaren. Och för den som tror att det gynnar bemanningsföretagen i vården kan det vara idé att ta position.

NGS Group finns redan i portföljen, men för den som vill kliva på eller öka öppnade förra vecka en ny chans. När vi tog position gjorde vi det efter utbrott från en 47 veckor lång cup-formation (se den svarta pilen till vänster). Läs mer om  det under "Vi köper NGS". Efter ett utbrott faller ofta en aktie tillbaka till utbrottsnivån innan den tar ny fart. Så har också skett i detta fall och vi höll på vippen på att bli utstoppade. Nu kan vi istället se en ny snygg cup-with-handle formation, med köppunkt på 153 kr. Det enda vi kunnat önska ytterligare var en rejälare volym vid utbrottstillfället.

Sen kan vi konstatera att depån gapar tom på Tobii. Tyvärr ses ju småsparare som nyttiga idioter i det här landet, så mycket annat var väl inte att vänta, men 10 enkla laxar hade förstås inte varit fel (Nu hade samtidigt en större tilldelning till småspararna hållit tillbaka lite av kursrusningen).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst