tisdag 8 november 2016

Finns det ett marknadsliv efter "The Election 2016" ?

Ja, det kan man ju undra så här i valspurten när domedagsprofetiorna duggar tätt. Men faktum är trots allt att USA ekonomin tuffar på rätt hyfsat. Naturligtvis kan ett gäng olycksamma politiker ändra på det, men med landets konservativa och maktdelande politiska system finns det samtidigt ett visst skyddsnät.

Utgångsläget Nasdaq:Hur som helst finns det flera rapporter att räkna in och nedan följer några att titta på när valvakan är över. Portföljen väntar närmast på NGS, Leo Vegas och City Media. Idag hade vi Securitas som visade finna retroaktiva siffror, men andades ingen större framtidstro:
"Marknadsläget i USA är fortsatt gynnsamt medan majoriteten av extra säkerhetsbehov i Europa är kortsiktiga till sin natur och kommer att minska under de kommande kvartalen. Detta faktum, i kombination med några få betydande kontraktsförluster och historiskt höga jämförelsetal, kommer att vända den positiva trenden av organisk försäljningstillväxt i Security Services Europe under de kommande kvartalen, men vi förväntar oss att den återhämtar sig under det andra halvåret 2017"
Utgångsläget OMX:
Tillväxt RAPPORTER

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

ICA
Hansa Medical 
NGS

TORSDAG
Biotage
Catena
A City Media
Railcare Group

FREDAG
Mekonomen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mest läst